Receptek
Pesto genovese pennével – ArtMix
Mai receptünkben egy könnyű és egészséges olaszos fogást mutatunk be, amelyet az ArtMix segítségével még egyszerűbben és gyorsabban elkészíthetsz:
Hozzávalók:
- 0,5 dl olívaolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 2-3 ek. pecorino juhsajt
- 2-3 ek. parmezán sajt
- 2 marék pirított fenyőmag
- Egy csokor bazsalikom
- 1-2 csipet só
Elkészítés:
- Szeleteld fel a pecorino sajtot és reszeld le a parmezánt.
- Töltsd a hozzávalókat – az olívaolajat, a fokhagymát, a pecorino sajtot, a parmezánt, a fenyőmagot, a bazsalikomot és a sót – a készülék tartályába.
- Illeszd a helyére a tartály fedelét.
- A forgótárcsás vezérlőgomb segítségével válaszd ki a manuális üzemmódot a készüléken, majd állítsd be az időt 30 mp-re, a sebességet 7000 ford. / percre, a hőmérsékletet pedig “OFF”-ra (főzés, melegítés nélküli keverés).
- A fenti beállításokkal keverd össze a hozzávalókat.
- A pesztót tésztával és némi friss zöldségdíszítéssel tálalhatod.
Jó étvágyat!
nincs hozzászólás