Receptek
Immunerősítő eper-paprika dzsúsz a More Juice Press-szel!
Tudtad, hogy a nyers paprikában több a C-vitamin, mint a narancsban? Érdemes tehát nyersen fogyasztani.
Kitaláltunk egy receptet, ami elsőre furcsán hangzik, de fantasztikus vitaminforrás: tele van antioxidánsokkal és segít az immunrendszer erősítésében is.
A More Juice Press Frozen lassan préseli a zöldségeket és a gyümölcsöket, így a folyamat közben nem keletkezik hő. Ennek köszönhetően a vele készült dzsúszok vitamintartalma kiemelkedően magas marad. Ez különösen fontos a paprika esetében, ugyanis a bennük található C-vitamin instabil és hő hatására könnyen károsodik. Kiemelkedően hatékony gyümölcsprésükkel akár 6-szor több vitamin és hasznos enzim marad meg az elkészített levekben, mint a hagyományos gyümölcsfacsarók esetében.
Hozzávalók:
- Fél kaliforniai paprika
- 30 db eper
- Méz vagy agávé szirup ízlés szerint
Elkészítés:
- Mosd meg a paprikát, távolítsd el a magjait, majd szeleteld fel nagyobb darabokra.
- Mosd meg és csumázd ki az epret.
- Először töltsd az epret, majd a paprikát a gyümölcsprés tartályába, alaposan préseld ki, végül ízesítsd mézzel vagy agávé sziruppal.
Az immunrendszered hálás lesz ezért a vitamindús koktélért!
Fedezd fel a More Juice Press Frozen gyümölcsprésben rejlő lehetőségeket! Segítségével az egészségesebbnél egészségesebb italok készítésének csak a fantáziát szabhat határt.
nincs hozzászólás