Egyéb
Hazai ízek a Zeptertől – Szaftos steak 5 perc alatt
Videósorozatunkban mindenki által kedvelt, hazai ételeket készítünk el, természetesen Zepter edényekben, Zepter módon, minimális hozzáadott zsiradékkal vagy anélkül, rendkívül gyorsan, kímélve és megőrizve a tápanyagokat, a megszokott főzési idő töredéke alatt. Szeretnénk megmutatni nektek, hogy a hazai ételeket is el lehet készíteni egészségesen és anélkül, hogy lemondanátok a megszokott ízekről és fűszerekről, ráadásul mindezt úgy, hogy a megszokottnál jóval kevesebb időt töltötök a konyhában. Ha többre vagytok kíváncsiak, ha esetleg magatok is kipróbálnátok, amit a videóinkban láttatok, bátran lépjetek kapcsolatba kereskedő kollégáinkkal, látogassátok meg üzleteinket és képviseleteinket vagy kérjetek segítséget tőlünk!
Hozzávalók:
- Marha hátszín szeletek
- Só
- Bors
Elkészítés:
- Forrósítsd fel az ovális grilledényt maximális hőfokon.
- Vízpróbával ellenőrizd, hogy megfelelő-e a hőmérséklet – cseppents egy kis vizet az edény aljára és ha vízcseppek lassú párolgás vagy sistergés helyett szépen gurulnak az edényben, akkor elkezdheted sütni a húst!
- Tedd a hússzeleteket a grilledénybe – hagyd, hogy a hússzeletek letapadjanak.
- 50-60 másodperc után fordítsd meg a hússzeleteket.
- Sózd és borsozd ízlés szerint.
- Süsd további 50-60 másodpercig és már tálalhatod is – mi az ízléses Rio porcelánkészletet javasoljuk.
Jó étvágyat kívánunk!
nincs hozzászólás