Receptek
Hazai ízek a Zeptertől – marhahúsleves 20 perc alatt
Videósorozatunkban mindenki által kedvelt, hazai ételeket készítünk el, természetesen Zepter edényekben, Zepter módon, minimális hozzáadott zsiradékkal vagy anélkül, rendkívül gyorsan, kímélve és megőrizve a tápanyagokat, a megszokott főzési idő töredéke alatt. Szeretnénk megmutatni nektek, hogy a hazai ételeket is el lehet készíteni egészségesen és anélkül, hogy lemondanátok a megszokott ízekről és fűszerekről, ráadásul mindezt úgy, hogy a megszokottnál jóval kevesebb időt töltötök a konyhában. Ha többre vagytok kíváncsiak, ha esetleg magatok is kipróbálnátok, amit a videóinkban láttatok, bátran lépjetek kapcsolatba kereskedő kollégáinkkal, látogassátok meg üzleteinket és képviseleteinket vagy kérjetek segítséget tőlünk!
ÖSSZETEVŐK:
- fél kg csontos marha lábszár
- 2 liter tisztított víz
- 2 db sárgarépa
- fél fej karalábé
- 2 fej vöröshagyma
- 2 db fehérrépa
- fél fej zeller
- 1 db paradicsom
- 1 db paprika
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 2-3 db babérlevél
- 1 evőkanál egész bors
- 1 evőkanál egész só
ELKÉSZÍTÉS:
- Tedd az összetevőket egy 5,8 literes Zepter Z-2058 edénybe – a répát, a karalábét, a hagymát, a fokhagymát, a fehérrépát és a zellert felaprítva, a paprikát és a paradicsomot pedig egészben
- Rögzítsd az edényre a Syncro-Clik gyorsfőző fedőt
- Forrósítsd az edényt magas hőfokon (240°C) addig, amíg a gyorsfőző fedő piros gombja fel nem emelkedik
- Ezután csökkentsd a hőfokot 120°C-ra, majd főzd 15 percig
- Végül tálald a levest Imperial Gold Creme porcelánban
Jó étvágyat kívánunk!
nincs hozzászólás