Konyha
Csokoládéfagylalt
Hozzávalók:
- 15 dkg étcsokoládé
- 3 db tojás
- 2,5 dl tejszín
- 2,5 dl tej
- cukor
- rum
Elkészítés:
A MixSy univerzális darálójával a csokoládét apróra őröljük. A tejszínt és a tejet a mérőhengerbe tesszük és a habverővel kemény habbá verjük. A tejnek nagyon hidegnek kell lennie, ezért felhasználás előtt tegyük mélyhűtőbe! A tejszínt és a csokoládét összekeverjük, hozzáadjuk a cukorral és rummal kikevert tojásokat, és lefagyasztjuk.
Temesváriné Jutka
2016-11-29 at 20:55
köszönöm a kedves figyelmességeteket! mivel törzs vásárló vagyok, ezért is szeretnék köszönetet mondani a sok szép és bizony jó edényekért, amit vásároltam! vásáoltam már a családtagoknak is! nagyon hasznos!.. és a mostani “reklámot ” is köszönöm! hasznosnak találtam a káposztát, a csoki fagyit is! Budapest, 2016.november 29. ( a honlapomat sajnos nemtudom )