Mindent az otthoni víztisztításról

Az otthoni víztisztító berendezéssel tisztított víz a főzéshez is jobb

Sokat beszéltünk már arról, miért is fontos, hogy tisztított vizet igyunk a hétköznapokban, és a lehető leginkább megvédjük magunkat a vízszennyezés veszélyeitől. Azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy folyadékot nem csak ivóvíz formájában juttathatunk be szervezetünkbe, de a napi étkezés során is. Például amikor egy jó húslevest készítünk a vasárnapi ebédhez, vagy megfőzzük a brokkolit a rakott tésztánkhoz. Ilyenkor sem mindegy egészségünk szempontjából, hogy milyen vizet használunk, sőt! A konyhai gépek tekintetében sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a bennük felhasznált csapvíz sokkal károsabb lehet a szerkezetükre nézve és hosszú távon gyorsabban lesznek vízkövesek, romlanak el háztartási eszközeink.

Egyszerű kémia az egész, hiszen minél telítettebb (ásványi sókkal) egy oldat (úgy, mint a csapvíz vagy az ásványvíz), annál kevesebbet tud felvenni más anyagokat. A főzés során pedig éppen ezt a tulajdonságát használnánk ki a víznek, mivel a tápanyagok, ízek, zamatok kioldása miatt lesz íze, tápláló hatása főztjeinknek. Nem csak ízletesebbek lesznek az ételek, ha tisztított vizet használnunk az elkészítésük során, hanem garantáltan több vitamin, nyomelem és ásványi anyag fog kioldódni, így járulva hozzá hosszútávon egészségünk megőrzéséhez.

De mi a helyzet a víz mellett naponta fogyasztott más italokkal?

Szinte minden italról el szokás mondani, hogy egyik legfontosabb korlátozó tényezője a készítése során felhasznált víz tisztasága. Klórozott, vasízű vízből nem lesz finom limonádé, sem eszpresszó. Megfelelő vízzel elkészítve a kávé aromája viszont kiválóan érvényesül és a citrom zamata is jobban érezhető a nyári kánikulában, a limonádéban.

Szerencsénk van, hiszen Magyarországon általában jónak mondható a csapvíz minősége, azonban ahhoz, hogy íze még kellemesebb legyen és a készülékeket is megóvjuk a vízkőtől, speciális vízszűrő berendezést érdemes használni. A víz hevítésekor ugyanis vízkő válik ki és rakódik le a kávéfőző és egyéb háztartási gépek belsejében. A vízszűrő készülékek azonban célzottan csökkentik a víz karbonát keménységét és kiküszöbölik a vízben lévő lebegő szennyeződéseket, ugyanakkor megőrzik azokat az anyagokat, melyek – főként a meleg italoknál – az aroma optimális kibontakozásához szükségesek.

Használjunk tisztított vizet a főzéshez is!

A Zepter Aqueena Pro 9,5 literes víztartályában 6 liter tisztított vizet tárol, így mindig rendelkezésre áll friss ivóvíz, bármikor fel tudjuk használni akár főzéshez is. Ötletes és helytakarékos formatervének köszönhetően minden modern konyha alapkelléke lehet, hiszen könnyedén beilleszthető a konyhai mosogató alá, ahol az életadó tiszta víz korlátlan forrásává válik.

Tökéletes választás!

ÉRDEMES KIPRÓBÁLNI!

KATTINTSON AZ ALÁBBI LINKEK VALAMELYIKÉRE!

Akit érdekel, hogy a Zepter víztisztító rendszere, itt még talál bővebb információt.

Bemutatjuk a Zepter otthoni víztisztítással kapcsolatos ajánlatait:

Ha bármelyik termékünkkel kapcsolatban tájékoztatást kér, ide kattintson!

NEM MINDEGY, HOGY MIT ISZUNK!

A testünk 70%-a víz, és a víz azon 4 elem egyike, amelyek nélkül nem létezhetne élet a Földön. A tömeges iparosítás jelentősen megnehezítette, hogy tiszta vízhez jussunk, pedig a napi folyadékbevitelre mindig ügyelnünk kell, hogy elkerüljük a dehidratáltságot. A csapvízben – amelyet nap, mint nap fogyasztunk – benzin, fluoridok, gyógyszerek, rovarirtó szerek, ólom, azbeszt, nitrátok, vagy akár radioaktív hulladékok oldott maradványai is előfordulhatnak. Az ilyen, gyakran előforduló szennyezőanyagok hosszú távon már alacsony koncentrációban is káros hatással lehetnek az egészségünkre; rossz közérzetet, rosszullétet, illetve máj- vagy idegkárosodást okozhatnak, sőt, akár rákos megbetegedések kialakulásához is hozzájárulhatnak.

ZEPTER VÍZTISZTÍTÓ RENDSZER

A Zepter kiemelkedően hatékony víztisztító rendszere a legmodernebb fordított ozmózis technológián alapul és ideális megoldást jelent a tiszta és egészséges víz biztosítására, legyen szó ivóvízről, főzésről, vagy akár takarításról. Speciális vízszűrői járulnak hozzá az otthoni víztisztítás leghatékonyabb formájához, melynek köszönhetően a ballonos víz örökös cipekedésétől is megóvhatjuk magunkat.

A tisztított víz olyan tiszta és friss, hogy íze és minősége a hegyi patakok vizéhez hasonlítható.

  • Főzzön egészségesebb ételeket és élvezze a tea vagy kávé valódi ízét!
  • Előzze meg a fogszuvasodást!
  • Gondoskodjon gyermeke egészségéről!
  • Maradjon formában!

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.