Receptek
Hazai ízek a Zeptertől – Vadas marha 20 perc alatt!
Videósorozatunkban mindenki által kedvelt, hazai ételeket készítünk el, természetesen Zepter edényekben, Zepter módon, minimális hozzáadott zsiradékkal vagy anélkül, rendkívül gyorsan, kímélve és megőrizve a tápanyagokat, a megszokott főzési idő töredéke alatt. Szeretnénk megmutatni nektek, hogy a hazai ételeket is el lehet készíteni egészségesen és anélkül, hogy lemondanátok a megszokott ízekről és fűszerekről, ráadásul mindezt úgy, hogy a megszokottnál jóval kevesebb időt töltötök a konyhában. Ha többre vagytok kíváncsiak, ha esetleg magatok is kipróbálnátok, amit a videóinkban láttatok, bátran lépjetek kapcsolatba kereskedő kollégáinkkal, látogassátok meg üzleteinket és képviseleteinket vagy kérjetek segítséget tőlünk!
Hozzávalók:
- 60 dkg marha felsál
- 1-1,5 liter tisztított víz
- 4 db sárgarépa
- 4 db fehérrépa
- 2 dl hús főzőlé
- 1-2 fej vöröshagyma
- 1-2 tk. fekete bors
- 1-2 tk. só
- 2 babérlevél
- 2 dl 20%-os tejföl
- 1-2 ek. mustár
Elkészítés:
- Szeleteld fel a sárgarépát és a fehérrépát.
- Tedd a húst egy hideg (nem előmelegített) 5,8 literes Zepter edénybe, majd öntsd rá a tisztított vizet.
- Zárd az edényre a Syncro-Clik gyorsfőző fedőt.
- Forrósítsd az edényt addig, amíg a gyorsfőző fedő piros gombja fel nem emelkedik.
- Miután a gomb felemelkedett, állítsd az indukciós főzőlapot takarékra.
- Főzd a húst 10 percig, majd szedd ki egy külön edénybe és tedd félre.
- Tedd a sárgarépát és a fehérrépát abba az edénybe, amelyben a hús főtt, majd add hozzá a főzőlevet, a hagymát, a borsot, a sót és a babérlevelet.
- Zárd az edényre a Syncro-Clik gyorsfőző fedőt.
- Forrósítsd az edényt addig, amíg a gyorsfőző fedő piros gombja fel nem emelkedik.
- Miután a gomb felemelkedett, állítsd az indukciós főzőlapot takarékra.
- Főzd a zöldségeket 5 percig, majd add hozzá a tejfölt és a mustárt.
- Keverd össze az edényben lévő hozzávalókat MixSy multifunkciós mixerrel.
- Tálald a húst vadas mártással és zsemlegombóccal.
Jó étvágyat!
nincs hozzászólás