Receptek
Hazai ízek a Zeptertől – marhapörkölt párolt burgonyával 40 perc alatt
Videósorozatunkban mindenki által kedvelt, hazai ételeket készítünk el, természetesen Zepter edényekben, Zepter módon, minimális hozzáadott zsiradékkal vagy anélkül, rendkívül gyorsan, kímélve és megőrizve a tápanyagokat, a megszokott főzési idő töredéke alatt. Szeretnénk megmutatni nektek, hogy a hazai ételeket is el lehet készíteni egészségesen és anélkül, hogy lemondanátok a megszokott ízekről és fűszerekről, ráadásul mindezt úgy, hogy a megszokottnál jóval kevesebb időt töltötök a konyhában. Ha többre vagytok kíváncsiak, ha esetleg magatok is kipróbálnátok, amit a videóinkban láttatok, bátran lépjetek kapcsolatba kereskedő kollégáinkkal, látogassátok meg üzleteinket és képviseleteinket vagy kérjetek segítséget tőlünk!
ÖSSZETEVŐK:
- 60 dkg burgonya
- 60 dkg marha lapocka
- 1 dl tisztított víz
- 2 fej vöröshagyma
- 3 db paradicsom
- 2 db TV paprika
- 1-2 ek. őrölt paprika
- 1 tk. fekete bors
- 1 tk. só
ELKÉSZÍTÉS:
- Tedd a felkockázott krumplit egy 2 literes edénybe és adj hozzá 2 dl tisztított vizet
- Forrósítsd az edényt lefedve, magas hőfokon (240°C) addig, amíg az edény fedőjének mutatója el nem éri a zöld mező közepét
- Ezt követően csökkentsd a hőfokot 90°C-ra és főzd 15 percig
- Tedd a felkockázott marhahúst az 5,8 literes edénybe
- Pirítsd le a húst
- Aprítsd fel a 2 fej hagymát MixSy multifunkciós robotgéppel, majd add a hagymát a húshoz
- Add a húshoz a felaprított paradicsomot és paprikát, az őrölt paprikát, a fekete borsot és a sót is
- Rögzítsd az 5,8 literes edényre a Syncro-Clik gyorsfőző fedőt
- Forrósítsd az edényt magas hőfokon (240°C) addig, amíg a gyorsfőző fedő piros gombja fel nem emelkedik
- Ezután csökkentsd a hőfokot 120°C-ra, majd főzd 15 percig
- Végül tálald a levest Imperial Gold Creme porcelánban
Jó étvágyat kívánunk!
nincs hozzászólás