Receptek
Ananász dzsúsz fodros kellel és zellerrel
Egyhetes méregtelenítő program – 1. rész
Ez a méregtelenítő, gyulladáscsökkentő és lúgosító zöld dzsúsz segíti az immunrendszer és az emésztőrendszer működését, valamint csökkenti a cukros ételek iránti vágyat és segít a fogyásban.
Hozzávalók:
– 4-6 fodros kel levél
– 2-3 zellerszár
– 300 g felaprított ananász (lehetőség szerint mindig használjon friss gyümölcsöt)
Tipp: A fodros kel kesernyés ízének ellensúlyozására tehet az italba egy kiwit, valamilyen természetes édesítőt (ld. a vonatkozó listánkat) vagy akár csak néhány darabbal több ananászt.
Elkészítés:
- Alaposan mossa meg a fodros kelt és a zellert.
- Hámozza meg és aprítsa fel az ananászt.
- Préselje ki a hozzávalókat a More Juice Press-szel és elkészítés után azonnal fogyassza el a dzsúszt. Az elkészített dzsúsz a Zepter VacSy vákuumos tárolójában 48 óráig tárolható.
Pingback: Amit a méregtelenítési módszerekről tudnod kell – Egészséges életért